GABY

images-1De oor- en oogstrelende vocaliste Gaby Kaihatu is bekend om haar warme sound en uitstraling, waarmee ze bij elk optreden een speciaal plaatsje in het hart van de luisteraars verovert. Maar ze is niet alleen warm en mooi, ze is een steengoede zangeres, met een trefzeker bereik en een soepele timing. Haar grote liefde is en blijft de mix van jazz, latin, soul en easy listening. Met haar zwoele stemgeluid en prikkelende aanwezigheid maakt zij elk combo van High Society Jazz compleet en van elk optreden een intiem en onvergetelijk feestje.

Gaby studeerde lichte muziek aan het Conservatorium in Hilversum bij o.a. Deborah Brown en Gé Titulaer. Sindsdien heeft zij een schat aan podiumervaring opgedaan, met ondermeer de succesvolle vocalgroup Sisters! en met Neerlands’ beste partyband Sonny’s Inc. Ook werd ze een veelgevraagd backingvocaliste voor diverse Nederlandse topartiesten, zowel live als in de studio, waaronder bijvoorbeeld Karin Bloemen, maar ook met verschillende jazzorkesten en bigbands. Als leadvocaliste treedt ze op in duo- of triovorm, liefst met haar voltallige combo ‘Gaby’s Mood’, waarin steevast de heren van High Society Jazz opduiken.

Al geruime tijd is Gaby als zangdocente en vocalcoach actief, zowel aan vakopleidingen als in de amateurkunst, in haar eigen lespraktijk, aan muziekscholen en online. Nog steeds heeft ze er veel plezier in om anderen hun zangstem te laten ontdekken. Daarnaast begeleidt ze als vocal coach mensen die al in de praktijk werkzaam zijn.

Nader kennis maken? Bezoek de website van Gaby:
www.vocalsbygaby.nl