HAPPY NEW YEAR 2018

High Society Jazz in
Artishock Soest
Stijlvolle mix van cool jazz, zwoele bossa & groovy soul

Zondagmiddag 7 januari strijkt de High Society Jazz Agency neer in Artishock Soest, om met de achterban (fans, friends & pupils) het glas te heffen op een nieuw, gelukkig en swingend 2018. De Baarnse agency wordt gevormd door Peter Lieberom (tenor sax), Stormvogel (piano), Marco van Os (bas), Jasper van der Wilden (drums) en Gaby Kaihatu (vocals). Stuk voor stuk spelers die hun strepen in de professionele lichte muziek ruimschoots hebben verdiend (variërend van jazz en world, tot pop en theater), maar die tegelijk afkomstig zijn uit Eemland (Baarn en Soest) en in de regio bekendheid genieten als docent, cultuurmaker, concertorganisator of presentator.

De members van High Society Jazz spelen al jaren samen, in “een stijlvolle mix van cool jazz, zwoele bossa & groovy soul”. Voor wie zich die sfeervolle optredens in de regio kan herinneren, onder meer de wekelijkse goed bezochte zondagse concerten in Baarn, Soest, Hilversum en Loosdrecht, is het informele optreden aanstaande zondag in Artishock Soest gegarandeerd een feest (van de herkenning).

Zondag 7 januari 2018  |  Aanvang: 15:00u (deur open: 14:30u)
ARTISHOCK Steenhoffstraat 46A Soest 
Toegang €7,-  *NB Leerlingen van de musici hebben een streepje voor
Aanmelden/reserveren/informeren
info@highsocietyjazz.nl 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *